Craftábor BUBORÉK

24 óra tökéletes Craftábor hangulatban

Human-Net Alapítvány

Elmarad!

Hamarosan új időponttal jelentkezünk.

Craftábor Buborék információk

 

Helyszín: Human-Net Alapítvány Közösségi Ház, Nyíregyháza,  Semmelweis utca 24.

 

Korosztály: csak 12 év felett

Maximális létszám: 16 fő

 

24 óra tökéletes craftábor hangulatban! Lépj be a buborékba!

Éjszakai minecraftozás, éjszakai kincskeresés, vacsi után online láthatás a szülők részére (élő bejelentkezés facebook csoportban) virtuális jó éjt puszi, üzenet a Buborékból, pillecukros tábortűz

A gyerekek állandó felnőtt felügyelet mellett 24 órát tölthetnek el nálunk a legendás craftábor hangulatban. A program reggel 9-kor kezdődik, és másnap 9-re lehet jönni a gyerekekért. Az alvás a közösségi ház nagytermében hálózsákokban. Fogmosás, mosakodás megoldható.

 

Az ár tartalmazza a napi ötszöri étkezést, a napközben innivalót és egészséges csemegéket, a programok árát. 

A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. A jelentkezés során online bankkártyával van lehetőség fizetni. Ezután számlát küldünk e-mailben. Amennyiben a számlát nem a szülő nevére szeretnéd, jelentkezés után írj email nekünk.

Az esemény reggelén szükséges hozni kitöltve, kinyomtatva, aláírva:

Mit lehet és érdemes hozni az eseményre? Időjárásnak megfelelő öltözet, váltás ruha, saját ivópohár vagy kulacs, ha a gyermek rendelkezik saját Minecraft felhasználói fiókkal, akkor a jelszavát.

FONTOS: fejlámpa vagy zseblámpa, hálózsák, pléd, polifoam, fogkefe, pizsama, vastag zokni nagyon réteges ruházat, alvóka, benti cipő

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy nem tudunk felelősséget vállalni a gyermek által a táborba magával hozott eszközökre (például laptop, mobiltelefon, zenelejátszó, fényképezőgép stb.) illetve ruházatának koszolódására, megsérülésére. Az eszközök biztonságáról a gyerekekkel közösen megalkotott szabályokkal, egy közös házirenddel gondoskodunk.

Hogyan kell jelentkezni?
A jelentkezés menü pontnál ki kell tölteni a jelentkezési lapot. Ezt mi automatikusan megkapjuk, és egy válasz e-mailben meg is erősítjük a jelentkezést.
Fizetni lehet átutalással vagy bankkártyával?
A regisztrációkor már él a foglalás, mikortól biztos a hely?

Amennyiben kártyával fizetsz, akkor rögtön lefoglaljuk a helyed. Amennyiben az utalást választod, kizárólag az adott turnus előtti 14. napig tartjuk fent a helyet, amennyiben nem érkezik meg addig az utalás, törölhetjük a jelentkezést.

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a napi ötszöri étkezést, a napközben innivalót és csemegéket, a programok árát. Tartalmazza az ár a Minecraft hozzáférés díját. A tábor végén a hozzáférés tulajdonosa az alapítvány marad.

Valami papírt kell vinni?

Igen, az esemény kezdő napján szükséges hozni kitöltve, kinyomtatva, aláírva:

Mi történik, ha nem tud menni a gyerek, de már be van fizetve az előleg, vagy a részvételi díj?
Mit lehet hozni a táborba?
Időjárásnak megfelelő öltözet, váltás ruha, saját ivópohár vagy kulacs, ha a gyermek rendelkezik saját Minecraft felhasználói fiókkal, akkor a jelszavát. Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy nem tudunk felelősséget vállalni a gyermek által a táborba magával hozott eszközökre (például laptop, mobiltelefon, zenelejátszó, fényképezőgép stb.) illetve ruházatának koszolódására, megsérülésére. Az eszközök biztonságáról a gyerekekkel közösen megalkotott szabályokkal, egy közös házirenddel gondoskodunk.

FONTOS! A különleges 24 órás programra az alábbi dolgokat kell/érdemes hozni: fejlámpa zseblámpa, hálózsák, pléd, polifoam, fogkefe, pizsama, vastag zokni nagyon réteges ruházat, alvóka, benti cipő.

A gyermekemnek még nincs Minecraft felhasználói fiókja, jelentkezhet így is?
Tartalmazza az ár a Minecraft hozzáférés díját. A klubok végén a hozzáférés tulajdonosa az alapítvány marad.
Az eseményen való részvételnek nem feltétele saját Minecraft felhasználó fiók megléte. A táborban a Minecraft: Java Edition verzóval játszunk. Itt lehet megvásárolni a fiókot: https://www.minecraft.net/en-us/get-minecraft
Hányra vihetjük reggel a gyereket, és meddig maradhat?

Reggel 8:30-tól már lehet hozni a gyerekeket. A napi program 9-kor kezdődik, legkésőbb addig kérjük megérkezni. A napi program így alakul: 9.00-tól 12:30-ig délelőtti foglalkozások és tízórai, 12:30-tól ebéd, 13:30-tól 16:00-ig délutáni foglalkozás és uzsonna, 18.00 vacsora, csendes pihenő. 20.00-tól esti programok. Ébresztő reggel 07.00, 08.00 reggeli,  8.30-tól a szülők érkezése. 9.30-ig tudunk vigyázni a gyerekekre.

Ételallergiája van a gyereknek, tudnak étkezést biztosítani neki?
Természetesen a legtöbb ételallergia (tejallergia, laktóz, vagy glutén érzékenység pl.) esetén tudunk étkezés biztosítani. A jelentkezéskor jelezni kell, ha speciális étkezést kérnek.
Egész nap kockulnak a gyerekek, és gépeznek?
A napi programok teljesen a Minecraft köré épülnek, de nem csak számítógépen játszanak.  Kézműves foglalkozás, játszóterezés, sportfoglalkozás, nagyon sok társasjátékozás van. Az egész nap zajló játékok és játékos foglalkozások során fejlesztjük a gyerekek kézügyességét és a vizualitását, kreativitását, szociális kompetenciáit, problémamegoldó képességüket, kommunikációs, együttműködési készségüket. Technikákat mutatunk a stressz, frusztráció, konfliktus kezelésére, a testük frissítésére különféle játékos mozgásokkal, tornagyakorlatokkal.
A tábor sajátos motivációs rendszere biztosítja, hogy a gyerekek szívesen vesznek részt minden tevékenységben.