Craftábor Téli Tábor

ELMARAD!

Nyíregyháza

Human-Net Alapítvány

  

Craftábor Téli Tábor információk

 

A TÁBOR ELMARAD,  KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYEINK IDŐPONTJÁÉRT TÉRJ VISSZA KÉSŐBB. 

 Helyszín: Human-Net Alapítvány Közösségi Ház, Nyíregyháza,  Semmelweis utca 24.

Részvételi díj: 28.000 Ft

A Craftábor platformot biztosít a gyerekek számára, hogy megtapasztalják a közösséghez tartozás előnyeit.

  • csapatmunka, társas készségek fejlesztése
  • elfogadás, empátia
  • kreativitás
  • önfeledt játék
  • olyan gyerekek és felnőttek társasága, akik hasonlóan rajonganak a játékért, illetve elfogadják a játék iránti rajongásukat
  • biztonságos környezet egy befogadó közegben.

Erről szól a Craftábor!

Szülőként ezt fontos tudnod:

A játék öröme nem feltétlenül jár együtt az elszigetelődéssel, teljes „kockulással”, a szociális kompetenciák leépülésével. A gyerekek a korai internet- és számítógéphasználat miatt nagy tudással rendelkeznek a technikai eszközök kezelésében, és nagyon gyorsan tanulnak. Örömöt nyújt nekik, ha tudásukat megoszthatják kortársaikkal és a felnőttekkel. Ehhez teremtünk lehetőséget nekik.

 

Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést, az innivalót és egészséges csemegéket, és a programok árát. 

A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. A jelentkezés után számlát küldünk e-mailben, amit átutalással lehet fizetni. Amennyiben a számlát nem a szülő nevére szeretnéd, jelentkezés után írj email nekünk.

A tábor kezdő napján szükséges hozni kitöltve, kinyomtatva, aláírva:

Mit lehet hozni a programra? Időjárásnak megfelelő öltözet, váltás ruha, saját ivópohár vagy kulacs, ha a gyermek rendelkezik saját Minecraft felhasználói fiókkal, akkor a jelszavát.
Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy nem tudunk felelősséget vállalni a gyermek által magával hozott eszközökre (például laptop, mobiltelefon, zenelejátszó, fényképezőgép stb.) illetve ruházatának koszolódására, megsérülésére. Az eszközök biztonságáról a gyerekekkel közösen megalkotott szabályokkal, egy közös házirenddel gondoskodunk.

Hogyan kell jelentkezni?
A jelentkezés menü pontnál ki kell tölteni a jelentkezési lapot. Ezt mi automatikusan megkapjuk, és egy válasz e-mailben meg is erősítjük a jelentkezést.
Fizetni lehet átutalással vagy bankkártyával?
Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést, az innivalót és csemegéket, a programok árát. Tartalmazza az ár a Minecraft hozzáférés díját. A tábor végén a hozzáférés tulajdonosa az alapítvány marad.

 

Valami papírt kell vinni?

Igen, a program kezdő napján szükséges hozni kitöltve, kinyomtatva, aláírva:

Mi történik, ha nem tud menni a gyerek, de már be van fizetve az előleg, vagy a részvételi díj?
Mit lehet hozni a táborba?
Időjárásnak megfelelő öltözet, váltás ruha, saját ivópohár vagy kulacs, ha a gyermek rendelkezik saját Minecraft felhasználói fiókkal, akkor a jelszavát. Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy nem tudunk felelősséget vállalni a gyermek által a táborba magával hozott eszközökre (például laptop, mobiltelefon, zenelejátszó, fényképezőgép stb.) illetve ruházatának koszolódására, megsérülésére. Az eszközök biztonságáról a gyerekekkel közösen megalkotott szabályokkal, egy közös házirenddel gondoskodunk.
A gyermekemnek még nincs Minecraft felhasználói fiókja, jelentkezhet így is?

Tartalmazza az ár a Minecraft hozzáférés díját. A klubok végén a hozzáférés tulajdonosa az alapítvány marad.

A táborban való részvételnek nem feltétele a saját Minecraft felhasználó fiók megléte. A táborban a Minecraft: Java Edition verzóval játszunk. Itt lehet megvásárolni a fiókot: https://www.minecraft.net/en-us/get-minecraft

 

Hányra vihetjük reggel a gyereket, és meddig maradhat?

Reggel 7:30-tól már lehet hozni a gyerekeket. A napi program 9-kor kezdődik, legkésőbb addig kérjük megérkezni. A napi program így alakul: 9.00-tól 12:30-ig délelőtti foglalkozások és tízórai, 12:30-tól ebéd, 13:30-tól 16:00-ig délutáni foglalkozás és uzsonna, 16.00-tól a szülők érkezése. 17.00-ig tudunk vigyázni a gyerekekre.

Egész idő alatt kockulnak a gyerekek, és gépeznek?

A program teljesen a Minecraft köré épül, de nem csak számítógépen játszanak.  Kézműves foglalkozás, játszóterezés, és rengeteg csoportos játék, társasjátékozás van. A többi időben játékos foglalkozások során fejlesztjük a gyerekek kézügyességét és a vizualitását, kreativitását, szociális kompetenciáit, problémamegoldó képességüket, kommunikációs, együttműködési készségüket.

 

Ételallergia esetén tudnak étkezést biztosítani?

Természetesen a legtöbb ételallergia (tejallergia, laktóz, vagy glutén érzékenység pl.) esetén is tudunk étkezés biztosítani. A jelentkezéskor jelezni kell, ha speciális étkezést kérnek.