Rakamazi Craftábor 2022

Nyári tábor információk

Helyszín: Rakamazi Városi Művelődési Központ és Könyvtár, Rakamaz, Szent István út 174.
A tábor dátuma: 2023. július 24-28.
Részvételi díj: 40.000 Ft

Rakamazi lakosoknak 5.000 Ft kedvezményt biztosítunk. Ehhez a RAKAMAZ2023 kuponkódot szükséges fizetés előtt aktiválni. A kupon felhasználásánák jogosultságát utólag ellenőrizzük.

A táborban való részvétel feltétele a saját Minecraft felhasználói fiók megléte.

A táborban a Minecraft: Java Edition verzióval játszunk. Ha még nincsen, itt lehet megvásárolni: https://www.minecraft.net/en-us/get-minecraft

 

Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést, a napközben innivalót és egészséges csemegéket, a programok árát. 

A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. A jelentkezés során online bankkártyával van lehetőség fizetni. Ezután számlát küldünk e-mailben. Amennyiben a számlát nem a szülő nevére szeretnéd, jelentkezés után írj email nekünk.

A tábor kezdő napján szükséges hozni kitöltve, kinyomtatva, aláírva:

Mit lehet hozni a táborba? Időjárásnak megfelelő öltözet, váltás ruha, saját ivópohár vagy kulacs, ha a gyermek rendelkezik saját Minecraft felhasználói fiókkal, akkor a jelszavát.
Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy nem tudunk felelősséget vállalni a gyermek által a táborba magával hozott eszközökre (például laptop, mobiltelefon, zenelejátszó, fényképezőgép stb.) illetve ruházatának koszolódására, megsérülésére. Az eszközök biztonságáról a gyerekekkel közösen megalkotott szabályokkal, egy közös házirenddel gondoskodunk.

Ha kérdésed lenne…

Hogyan kell jelentkezni?
A jelentkezés menü pontnál ki kell tölteni a jelentkezési lapot. Ezt mi automatikusan megkapjuk, és egy válasz e-mailben meg is erősítjük a jelentkezést.
Mi a saját gép kedvezmény?

Saját gép kedvezmény akkor vehető igénybe, ha táborozó vállalja hogy saját laptopját hozza a táborba,  amire telepítve van a játék (megvásárolt Minecraft Java Edition szükséges hozzá) és azon jól működik; a laptop biztonságos, nem törött, a töltő kábele ép, sérülésmentes.

Fizetni lehet átutalással vagy bankkártyával?
A regisztrációkor már él a foglalás, mikortól biztos a hely?

Amennyiben kártyával fizetsz, akkor rögtön lefoglaljuk a helyed. Amennyiben az utalást választod, kizárólag az adott turnus előtti 14. napig tartjuk fent a helyet, amennyiben nem érkezik meg addig az utalás, törölhetjük a jelentkezést.

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést, a napközben innivalót és csemegéket, a programok árát. Tartalmazza az ár a Minecraft hozzáférés díját. A tábor végén a hozzáférés tulajdonosa az alapítvány marad.

Valami papírt kell vinni?

Igen, a tábor kezdő napján szükséges hozni kitöltve, kinyomtatva, aláírva:

Mi történik, ha nem tud menni a gyerek, de már be van fizetve az előleg, vagy a részvételi díj?
Mit lehet hozni a táborba?
Időjárásnak megfelelő öltözet, váltás ruha, saját ivópohár vagy kulacs, ha a gyermek rendelkezik saját Minecraft felhasználói fiókkal, akkor a jelszavát. Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy nem tudunk felelősséget vállalni a gyermek által a táborba magával hozott eszközökre (például laptop, mobiltelefon, zenelejátszó, fényképezőgép stb.) illetve ruházatának koszolódására, megsérülésére. Az eszközök biztonságáról a gyerekekkel közösen megalkotott szabályokkal, egy közös házirenddel gondoskodunk.
A gyermekemnek még nincs Minecraft felhasználói fiókja, jelentkezhet így is?
A táborban való részvétel feltétele saját Minecraft felhasználó fiók megléte. A táborban a Minecraft: Java Edition verzóval játszunk. Itt lehet megvásárolni a fiókot: https://www.minecraft.net/en-us/get-minecraft
Hányra vihetjük reggel a gyereket, és meddig maradhat?
Reggel 8:00-tól már lehet hozni a gyerekeket. A napi program 9-kor kezdődik, legkésőbb addig kérjük megérkezni. A napi program így alakul: 9.00-tól 12:30-ig délelőtti foglalkozások és tízórai, 12:30-tól ebéd, 13:30-tól 16:00-ig délutáni foglalkozás és uzsonna, 16.00-tól a szülők érkezése. 17.00-ig tudunk vigyázni a gyerekekre.
Ételallergiája van a gyereknek, tudnak étkezést biztosítani neki?
Természetesen a legtöbb ételallergia (tejallergia, laktóz, vagy glutén érzékenység pl.) esetén tudunk étkezés biztosítani. A jelentkezéskor jelezni kell, ha speciális étkezést kérnek.
Egész nap kockulnak a gyerekek, és gépeznek?
A napi programok teljesen a Minecraft köré épülnek, de nem csak számítógépen játszanak. Naponta átlagosan 2-3 órát töltenek a számítógép előtt. Kézműves foglalkozás, játszóterezés, sportfoglalkozás, nagyon sok társasjátékozás van. Az egész nap zajló játékok és játékos foglalkozások során fejlesztjük a gyerekek kézügyességét és a vizualitását, kreativitását, szociális kompetenciáit, problémamegoldó képességüket, kommunikációs, együttműködési készségüket. Technikákat mutatunk a stressz, frusztráció, konfliktus kezelésére, a testük frissítésére különféle játékos mozgásokkal, tornagyakorlatokkal.
A tábor sajátos motivációs rendszere biztosítja, hogy a gyerekek szívesen vesznek részt minden tevékenységben.
Mi az az ünnepélyes táborzáró, szülőknek kötelező?
Az ünnepélyes táborzárón megmutatjuk a szülőknek mit csináltak a gyerekek egész héten, gyerekek egy oklevelet kapnak. A tábozáróval megkönnyítjük a tábor elengedését a gyerekek számára, szertartásosan elbúcsúzunk, elfogadjuk, hogy véget ért a hét. A szülőknek nem kötelező a részvétel. Azonban jó tudni, hogy a gyerekek nagyon szeretik, ha szülők is jelen vannak, és együtt nézhetik végig a képeket, valamint az elkészült kézműves munkákat.

A Craftábor jelentkezési felülete jelenleg nem elérhető, ugyanis 2024-ben megújul.
Nyárra a jelentkezés várhatóan a február végén indul majd.